Aanmelden

Contact Info

Copyright © 2024 Equinection. All Rights Reserved | powered by Zodi Innovations

  • Behaalde Certificaten:
  • Horse Agility Accredited Trainer
  • Clickercoach (Inge Teblick)
  • Positive Horsemanship Instructor

Wie ben ik.

Mijn naam is Saskia, echtgenote van Wesley en zoals zovelen helemaal gebeten door de paardenmicrobe.

Mijn reis begon zo’n 12 jaar geleden, toen ik van Wesley een Haflinger cadeau kreeg.

Toen die Haflinger de kneepjes van haar vak goed bleek te kennen (lees: steigeren is leuk, bijten nog leuker en jagen achter mensen NOG leuker!), begon ons avontuur.

Ik ben geen sterruiter, nooit geweest, maar ik ben bewust van mijn dromen.

Laat het nu toevallig mijn droom zijn, van met een zelfverzekerde stoere Haflinger met lange blonde manen, de wereld te gaan ontdekken! Zij, zij ging mijn dromen waarmaken!

En dan jaagt ze je de paddock uit…

De afgelopen jaren heb ik mij dus verdiept in wie paarden zijn, wat ze doen, waarom ze doen wat ze doen en hoe ze leren.

Ik volgde les bij verschillende trainers, ging naar clinics, workshops en lesdagen en ontwikkelde zo mijn eigen zicht op paarden trainen.

(Hiervoor eeuwige dank aan o.a. Inge Teblick, Thalya Willems, Anneke Hollanders, Zefanja Vermeulen en Noora Ehnqvist)

Daarnaast mocht ik te gast zijn op vele evenementen, zoals Flanders Horse Expo, Horse Event (NL), Equiday (NL), Beestjes en Baasjes en vele benefieten om jullie alvast te inspireren.

Dit maakt mij tot de trainer die ik ben, iemand die de focus legt op het positieve en mensen met hun paarden op weg wil helpen naar een succesvolle samenwerking, maar vooral: durven dromen en werken richting die dromen. Jullie dromen heb ik gedroomd, jullie angst heb ik gekend en ervaar ik soms nog steeds, aan mij heb je niet zomaar een lesgever, maar iemand die je oprecht begrijpt en zich kan verplaatsen in jouw schoenen.

Als Horse Agility Trainer, ben ik in de loop de jaren de meest bizarre obstakels tegen gekomen. Ik leerde hun nut kennen, hun uitdagingen en uitvoeringen. Vele combinaties heb ik op weg geholpen in hun weg doorheen hun ‘obstakels’ (letterlijk en figuurlijk).

Hoe gaat het ondertussen met Team Zyta?

Zij heeft al mijn dromen waargemaakt, mijn Haflinger met haar lange blonde manen. In 2015 begon ik beetje bij beetje met haar te rijden, vorig jaar maakten we De Veluwe bitloos onveilig, inclusief het klassieke galopje-zonder-handen 😉

Mocht je nog vragen hebben, iets meer over mezelf willen weten of gewoon een leuk babbeltje slaan? Klik even op het knopje ‘contact’.

(PS: ik geniet ook van koffie met een koekje 😉 )